Browse profiles Post a project
Malt welcom

Welcome to Bas's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Bas to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Bas D.

Content Writer | SEO | Researcher

Can work in or around Algoz

 • 37.1639
 • -8.30262
 • Suggested rate 250 € / day
 • Experience 2-7 years
Propose a project The project will begin once you accept Bas's quote.

This freelancer is available full-time but hasn't confirmed their availability in over 7 days.

Propose a project The project will begin once you accept Bas's quote.

Location and workplace preferences

Location
Algoz, Portugal
Can work onsite in your office in
 • around Algoz and 50km

Preferences

Project length
 • ≤ 1 week
 • ≤ 1 month
 • Between 1-3 months
 • Between 3-6 months
 • ≥ 6 months

Verifications

Freelancer code of conduct signed
Read the Malt code of conduct

Verified email

Languages

 • English

  Fluent

 • Dutch

  Native or bilingual

Categories

Skills (21)

Bas in a few words

Ondernemen en tegelijkertijd  echt iets kunnen betekenen voor mens en maatschappij, dat is voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het geweldig om (samen) te dromen over- en vervolgens realiseren van onderscheidende initiatieven. Ik ben een bouwer, verbinder en initiatiefnemer. Ik neem mensen mee en maak hen deelgenoot van de oplossing. Ik ben iemand die energie put uit mensen, activiteiten en dingen om mij heen. Ik ben levenslustig, eigenzinnig, uitgesproken en zeer ondernemend.

Experience

Facilicom Group

Human Resources

Sociaal Ondernemer / Operationeel Manager

June 2018 - Today (4 years and 9 months)

Buitengewoon

Sociaal Ondernemer

Nederland

June 2018 - Today (4 years and 9 months)

Hoezo ‘afstand tot de arbeidsmarkt’? Wat nou ‘beperkt’? Iedereen die wil werken moet die kans krijgen. Met een buitengewone aanpak overbruggen wij de afstand naar een echte baan voor gewone mensen. Dat is Buitengewoon.

Facilicom

Management Trainee

August 2016 - October 2018 (2 years and 2 months)

Tijdens het twee jaar durende Facilicom Traineeship werk ik 4 dagen op twee verschillende, stevige functies binnen onze divisies. De vijfde dag (vrijdag) wordt besteed aan mijn eigen ontwikkeling door training, coaching, intervisie en consultancyopdrachten binnen de gehele organisatie.

Facilicom

Manager Services

Schiedam

October 2017 - June 2018 (8 months)

Trigion

Jr. Klantmanager

October 2016 - October 2017 (1 year)

TwinBook B.V.

Owner

Amsterdam en omgeving, Nederland

October 2014 - September 2017 (2 years and 11 months)

TwinBook is een multifunctioneel dubbelboek met de mogelijkheid om meerdere vormen van notities en andere schriftelijke uitingen te combineren in één, persoonlijke en onvergankelijke boodschap. TwinBook geeft de mogelijkheid je eigen draai te geven aan je belevenissen, je afspraken, je reizen of gewoon je overpeinzingen. Dat schetsje naast je verhaaltje, je reiservaringen naast de reisgids, je agenda naast je aantekeningen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor privé als zakelijk gebruik. Juist in deze digitale wereld, blijkt de behoefte te bestaan om persoonlijke aantekeningen en uitingen weer gewoon ‘op te schrijven’ en niet meteen het internet in te sturen. Dit varieert dan van even snel een gedachte of overpeinzing noteren tot creatieve ingevingen en uitingen voor eeuwig vast te leggen. Iets van jezelf, iets moois, iets wat een onbetaalbare reflectie is van je eigen leven en individu. Echt iets van jou. Handzaam en handig. Elke pagina als een begin van een avontuur. De buitenkant is mooi, de individuele invulling van de binnenkant bepaalt uzelf. Overzichtelijk, in één en hetzelfde TwinBook dat uw hele leven van u blijft.

Prorest Catering

Jr. Klantmanager

Schiedam

April 2016 - September 2016 (5 months)

Café Middeloo

Werknemer

Driehuis

April 2011 - July 2014 (3 years and 3 months)

Stichting Agora Europa

Onderzoeker

September 2013 - February 2014 (5 months)

In dit onderzoek zijn de knelpunten omtrent burgerinitiatieven, al dan niet met betrekking tot de overheid, gesignaleerd. Het onderzoek richt zich niet op nieuwe vormen van burgerparticipatie in overheidsplannen of op de participatiesamenleving maar op de vraag hoe de overheid kan participeren in burgerinitiatieven.

Education