Malt Logo
Malt welcome

Welcome to Ian's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Ian to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Ian De Smet
Web en mobile designer
 • Suggested rate
  €350 / day
 • Daily rate details

  Freelancer rate (excluding tax)
  €350
  Malt service fees (excluding tax)
  €35
  Total (excluding tax)
  €385
  This rate is for suggestive purposes only. The freelancer will send you a tailored quote based on the details provided in your project proposal.
 • Experience0-2 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Ian's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Zedelgem, WV, België
Can work onsite in your office in
 • Zedelgem and around (up to 50km)
Verifications
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (8)
Ian in a few words
Ik ben een gepassioneerde UX/UI-ontwerper met een scherp oog voor detail en een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid. Mijn naam is Ian De Smet en ik ben geboren en getogen in Brugge. Met mijn creatieve achtergrond en technische vaardigheden combineer ik esthetiek met functionaliteit om boeiende gebruikerservaringen te creëren.

Mijn reis begon met een diploma in Digital Design & Development (Devine) aan Howest. Tijdens mijn studie ontwikkelde ik een diepgaande interesse in de interactie tussen gebruikers en digitale producten. Dit leidde me naar de wereld van UX/UI-ontwerp, waar ik mijn passie en talent kon combineren.

Sindsdien heb ik gewerkt aan verschillende projecten, variërend van mobiele apps tot webinterfaces. Mijn aanpak is altijd gericht op het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van gebruikers, zodat ik intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpen kan maken. Ik besteed veel aandacht aan het gebruik van de nieuwste trends en technologieën om de beste resultaten te behalen.

Naast mijn technische vaardigheden ben ik ook sterk in samenwerking en communicatie. Ik geloof dat effectieve samenwerking met andere teamleden en belanghebbenden essentieel is voor het leveren van succesvolle ontwerpprojecten. Ik ben in staat om feedback te ontvangen en te geven, en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Als UX/UI-ontwerper streef ik ernaar om de gebruikerservaring te verbeteren en waarde toe te voegen aan digitale producten. Ik ben vastbesloten om de verwachtingen van gebruikers te overtreffen en te zorgen voor een naadloze en plezierige interactie. Mijn doel is om producten te ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook echt bruikbaar en doeltreffend.

Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden en ervaring toe te passen op nieuwe uitdagingen en om samen te werken met inspirerende mensen. Neem gerust contact met mij op als u geïnteresseerd bent in mijn diensten of als u meer wilt weten over mijn werk.

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Continue
Recommendations