Malt Logo
Malt welcome

Welcome to Larissa's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Larissa to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Larissa Acchione
Web+grafisch designer & social media marketeer
 • Suggested rate
  €250 / day
 • Daily rate details

  Freelancer rate (excluding tax)
  €250
  Malt service fees (excluding tax)
  €25
  Total (excluding tax)
  €275
  This rate is for suggestive purposes only. The freelancer will send you a tailored quote based on the details provided in your project proposal.
 • Experience0-2 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Larissa's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Beringen, LI, België
Remote only
Primarily works remotely
Verifications

Freelancer code of conduct signed

Read the Malt code of conduct
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (19)
Larissa in a few words
Hallo! Mijn naam is Larissa Acchione.

Wie ben ik? Ik ben een 23 jarige gehuwde student die vol passie voor creatie en creativiteit zit. Ontwerpen en creativiteit heeft er altijd in gezeten bij mij sinds kleins afaan. Ik durf te zeggen dat ik nooit een saai schoolproject/ presentatie heb ingediend, want ik wou altijd het uniekste werk hebben van iedereen. En dat nam soms veel tijd in beslag, maar eens ik mijn zinnen op iets heb gezet streef ik ernaar dat ook te bereiken. Uniek zijn, dat is mijn grootste streefpunt. Ik ben ook heel leergierig en dat zie je wel aan mijn vaardigheden…

In de afgelopen 5 jaar heb ik al heel wat kennis en vaardigheden opgedaan in mijn studies. Ik ben begonnen als office manager, dan ik heb wat boekhoudkundige kennis opgepikt en tot slot ben ik terecht gekomen in de wereld van website design en storytelling. Ik ben altijd heel snel weg geweest met computers en programma’s. Illustrator, Photoshop, Adobe XD, Wordpress, coderen… noem maar op ik vind mijn weg. Wanneer ik aan het werk ben in een programma kijk ik altijd verder dan mijn neus lang is, opzoek en nieuwsgierig naar de nieuwste functies van dat programma. Hiernaast ben ik een heel perfectionistisch, ordelijk en creatieve persoon. Ik ben een veelzijdige duizendpoot en zie het zitten om meerdere gebieden binnen de creatieve sector te betreden.

Over enkele weken studeer ik af, maar zolang wil ik niet wachten om van mij passie mijn job te maken! Daarom kan je vanaf nu terecht bij mij voor het maken van websites, logo’s, huisstijlen, wireframing enz.

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Continue
Recommendations

Do you really want to delete this item?

Education