Malt Logo
Malt welcome

Welcome to Mario's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Mario to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Mario Van Den Steene
Business Development Manager,Management consulting
 • Suggested rate
  €650 / day
 • Daily rate details

  Freelancer rate (excluding tax)
  €650
  Malt service fees (excluding tax)
  €65
  Total (excluding tax)
  €715
  This rate is for suggestive purposes only. The freelancer will send you a tailored quote based on the details provided in your project proposal.
 • Experience8-15 years
 • Response rate100%
 • Response time1 hour
The project will begin once you accept Mario's quote.
Select your freelancers
Add freelancers to your shortlist and contact them all at once!
By contacting up to 6 freelancers, you double your chances of finding the right person for your project.
Location and workplace preferences
Location
Arrondissement Gent, OV, België
Remote only
Primarily works remotely
Verifications
Verified email
Languages
Categories
Share this profile
Expertise (15)
Mario in a few words
Na 33 jaren ervaring in de zowel technische als sales wereld ben ik gegroeid van een lasser arbeider, tot vertegenwoordiger, naar account manager, key account manager, sales manager, international sales manager, new business developer tot commercieel directeur, en in die tijd heb ik vooral 2 zaken ondervonden die me zeer sterk zijn blijven achtervolgen tot ik nu zelf het besluit heb genomen daar iets aan te veranderen en mijn eigen zaak op te starten. 1 daarvan is het hunting verhaal, het new business development, bijna iedere vertegenwoordiger ( account manager ) hebben hier een broertje aan dood, moeten uit hun comfortzone komen, geraken meestal niet voorbij de receptie, waar ze gevraagd worden een foldertje op te sturen van producten en/of diensten ( lees, het interesseert ons niet, ga weg ), doen niet de nodige goeie voorbereiding de juiste persoon te pakken te krijgen, en als ze dit al doen zijn er ook nog velen die een gesprek op hoger niveau niet genegen zijn of niet de zelfzekerheid te bezitten deze tot een vervolggesprek te leiden. 2de verhaal waar ik steeds op botste is dat veel bedrijven ( zeker de commercieel gerichte ) zich focussen op de verkeerde KPI's, dames en heren, please don't! Een veelal foute KPI is bijvb het aantal vereiste bezoeken per dag, sommige vragen er 7, sommige vragen er 8. Zeker wanneer je goed voorbereid new business development wil doen is dit een surrealistische zaak. Zet alleen al eens je 8 te bezoeken klanten in google maps en trek dat van hun 8 uur te preseteren dag af en de resterende tijd deel je nog eens door 8. Uitkomst, niet mogelijk. IK ga nu als freelancer te werk om 2 grote peilers aan te pakken, Adde Value, ROI, haalbare KPI's, enerzijds als zelf op te treden als freelance business developer, anderzijds als consultant en field coaching van zowel junior account profielen, als seniors profielen die er ook nood aan hebben, en uiteraard, dat bestaat ook. Overtuigd om op te schalen,Scale-Up, Mario Van den Steene,

Do you really want to delete this item?

Experience
 • Google
  CEO
  SOFTWARE PUBLISHING

  Menlo Park, CA, USA

  September 1998 - Today   25 years
  If I had to sum up my life up to this point, I'd say it's been one heck of a ride...

Do you really want to delete this item?

Do you really want to delete this item?

Continue
Recommendations

Do you really want to delete this item?

Education